El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de 100 xiquets gaudiran del Campus d'Estiu a l'Eduardo Latorre

Foto del Campus en la seua edició de 2018.

El 25 de juliol s'iniciarà Campus municipal d'Estiu al Complex Esportiu Eduardo Latorre, en el qual s'han inscrit un total de 105 xiquets i xiquetes. Els joves participants d'entre 4 i 12 anys participaran en modalitats multiesportives, així com natació, raqueta o judo.

Des de l'ajuntament d'Alcoi asseguren que "l'objectiu principal és iniciar els xiquets en diferents modalitats esportives a través dels diferents jocs que es plantejaran per a cada sessió". A més es promouran activitats esportives de caràcter individual i col·lectiu així com esports i jocs tradicionals.

Les activitats seran de dilluns a divendres, en horari de 9 a 14 hores i la jornada es dividirà en 4 activitats de 45 minuts.. Disposaran d'un descans de 30 minuts per al desdejuni. A més realitzaran eixides programades un dia a la setmana i cal ressaltar que algunes de les sessions i tallers seran impartits en anglés bàsic.

El regidor d'Esports, Miguel Juan Reig, recorda que "aquesta iniciativa segueix l'estratègia marcada pel Centre d'Esports, amb la qual es vol afavorir el desenvolupament psicomotor entre els més joves mitjançant la pràctica multiesportiva. Aquesta estratègia la iniciem amb la implantació de l'Escola Poliesportiva d'Iniciació (EPI), que ja està en tots els col·legis i fa que els xicotets descobrisquen diferents esports, culminant amb l'Olimpíada Multiesport".