El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de 150 activitats educatives a triar en el nou catàleg municipal

Presentació de la Guia. Imatge facilitada pel consistori.

Presentada la segona edició del catàleg d'activitats educatives, un llibre d'interessant consulta per a docents i famílies. Et facilitem l'enllaç de descàrrega. 

Els diferents departaments municipals de l'ajuntament d'Alcoi ofereixen activitats educatives complementàries per a tots els col·legis. Ací tenim activitats molt conegudes com ara els cursos d'educació viària de la Policia Local, o la visita a l'Ajuntament. Però també originals activitats menys conegudes com l'Àgoralab o els cursos de robòtica.

La guia no sols arreplega les activitats municipals, sinó també les que organitzen altres entitats establides a la ciutat com AITEX, el Campus d'Alcoi de la UPV o Aqualia. En total més de 150 activitats, que es recopilen en la segona edició del catàleg municipal, un llibre de consulta interessant per a docents i famílies. Cadascuna de les activitats va acompanyada d'una fitxa per a saber a qui adreçar-se per a demanar informació o reservar torn. La guia es pot descarregar en aquest enllaç.

El regidor d'educació, Alberto Belda, destac la importància de la transversalitat en les accions educatives, "la ciutat també ha de ser un agent educador, que participa activament per a millorar la qualitat de vida dels seus ciutadans. I aquesta guia és un recull sistematitzat de tot l'esforç que es realitza des de diferents àrees, entitats, institucions i organitzacions, de la mà de la comunitat educativa. La guia ens dóna un mapa clar per a poder oferir activitats al nostre alumnat però també als docents i famílies, activitats de qualitat, educatives, per a formar a les alcoianes i alcoians en totes les àrees no curriculars però, igualment importants en el seu desenvolupament com a persones i ciutadans compromesos amb el món que els ha tocat viure".