El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de 200.000 euros per millorar el polígon Santiago Payà a Alcoi

Millores al Santiago Payá / Ajuntament

 Totes les àrees de la ciutat rebran el 2019 una inversió de més d’1.400.000 euros, dels quals, 560.000 euros són ajuda econòmica directa de l’IVACE, segons xifres que ha fet públiques el govern municipal

Dins del programa 'Millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics de la CV', el polígon industrial Santiago Payá d'Alcoi rebrà una inversió de més de 200.000 euros per millorar de la zona verda, ampliar el traçat de vianants i reparar del gual. Totes les àrees de la ciutat rebran el 2019 una inversió de més d’1.400.000 euros, dels quals, 560.000 euros són ajuda econòmica directa de l’IVACE.

Pel que fa al Santiago Payá, s'ha millorat el traçat per a vianants i la seua imatge. Aquesta s'ha adjudicat per valor de 47.700 euros, a l’empresa Asfaltos Elche, SL. Segons el consistori, l'obra "va començar a finals de novembre i està a punt de finalitzar-se". Una altra de les millores que rebrà el Santiago Payá serà l’adequació de la zona verda tant del carrer Filà Gusmans com del carrer Filà Benimerins, tots dos projectes sumen una adjudicació de més de 100.000 euros, i han estat adjudicats a l’empresa Aglomerados del Sureste.


La tercera actuació d'aquesta zona industrial suposarà una millora com és la reparació del gual. La inversió de més de 50.000 euros ha estat adjudicada a l’empresa Cosama, Obras y Servicios SL.


El nou programa de millora de zones industrials, amb subvenció de l’IVACE, arriba en 2019 amb més d’1.400.000 euros d’inversió total. El regidor delegat d'Empresa, Alberto Belda, indica que les millores "segur que seran positives per al dia a dia, dels treballadors i empresaris d’aquesta àrea industrials tan important per a Alcoi".

La quantitat invertida a 2019 se suma a les millores que ja es van realitzar en 2017 en Alcoi. Segons el comunicat de l'Ajuntament "en el primer d’aquest tipus de programes que va suposar una inversió de diversos milions d’euros per a posar a punt totes les zones industrials de la ciutat on les empreses ubicades al nostre terme municipal desenvolupen, dia a dia, la seua tasca, dinamitzant la ciutat i donant treball a milers de treballadors".