El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de 200 col·legis ja gaudeixen del Tirisiti

Les entrades per al públic en general eixiran a la venda el pròxim dia 19 a les 19 hores a la plataforma ticketalcoi.

També s'han fet funcions especials els caps de setmana, però les entrades es van esgotar ràpidament. Per al públic en general, les entrades es posaran a la venda el 19 de desembre a les 19 hores. 

Fins al pròxim 21 de desembre no comencen les funcions per al públic en general, però el Tirisiti ja ha alçat el teló per als més de 200 col·legis, centres de formació i entitats que tenen visita concertada. La gran majoria són de la província d'Alacant, però també vénen del sud de València i el nord de Múrcia, per a fer una excursió d'un dia i descobrir l'Alcoi Ciutat del Nadal. 

Alguns dels grups i col·legis són ja habituals, però sempre hi ha visitants que descobreixen per primera vegada el betlem de titelles més original de la terra. Enguany hem acompanyat a un grup de pares i xiquets de vora tres anys del col·legi Cervantes de Canals, que han gaudit amb Tirisiti, el bou i la caiguda del Globus. Tot al vídeo

I recorda, les entrades per al públic en general eixiran a la venda el pròxim dia 19 a les 19 hores a la plataforma ticketalcoi.