El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de 200 participants en el I Congrés d'Enginyers Professionals del Campus d'Alcoi de la UPV

Congrés Enginyers al Campus d'Alcoi / R. Lledó
Ha estat organitzat pel Col·legi Oficial de Graduats i Enginyers Tècnics Industrials d'Alacant (COGITI Alacant)

La primera edició d'aquest congrés es pot qualificar d'èxit, ja que hi han assistit vora 200 estudiants i enginyers. La Indústria 4.0 ha estat l'eix fonamental d'aquest congrés que ha tingut com a títol 'Hacia un modelo energético sostenible'. El congrés ha estat organitzat pel Col·legi Oficial de Graduats i Enginyers Tècnics Industrials d'Alacant (COGITI Alacant). A més, molts estudiants han aprofitat per a informar-se sobre els avantatges que té el fet de col·legiar-se

La primera edició d'aquest congrés es pot qualificar d'èxit, ja que hi han assistit vora 200 estudiants i enginyers. La Indústria 4.0 ha estat l'eix fonamental d'aquest congrés que ha tingut com a títol 'Hacia un modelo energético sostenible'. El congrés ha estat organitzat pel Col·legi Oficial de Graduats i Enginyers Tècnics Industrials d'Alacant (COGITI Alacant). A més, molts estudiants han aprofitat per a informar-se sobre els avantatges que té el fet de col·legiar-se.

La primera de les conferències ha estat impartida pel president del COGITI, José Antonio Galdón, amb el títol 'L'enginyeria del segle XXI: cap a l'enginyeria 4.0'. A continuació s'ha parlat d'Impressió 3D amb Fernando Blaya. A última hora del matí s'ha iniciat la taula redona 'Estalvi energètic en els sectors productius: eines i oportunitats per enginyers'.

A banda de les conferències i taules redones també hi ha hagut activitats paral·leles. En la sala multiusos, les empreses han mostrat als participants els seus catàlegs sobre les últimes novetats de cada empresa per confirmar que la Indústria 4.0 ja és una realitat. En la taula inaugural, hi han estat la directora general de l'IVACE, Júlia Company; el director del Campus d'Alcoi de la UPV, Juan Ignacio Torregrosa; el president del COGITI, José Antonio Galdón, i el degà del COGITI Alacant, Antonio Martínez-Canales.