El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Alcoyano: retorn a Segona B amb empat sense gols a Oriola

Alcoyano: retorn a Segona B amb empat sense gols a Oriola

Partit físic, intens i amb dos grans defenses. Alcoyano i Oriola han empatat a zero en un encontre que no passarà a la història per la bellesa del joc. No hi ha hagut ocasions clares per part de cap equip tot i que Parras ha fet jugar tots els seus davanters. Camacho s'ha retirat lesionat.

Més informació

Alcoyano: retorn a Segona B amb empat sense gols a Oriola

Més de 200 persones assisteixen al sopar solidari a favor de Solc

L'esdeveniment va tindre lloc al Círculo Industrial i a més dels assistents van col·laborar altres empreses, associacions i entitats de la zona. 

El divendres 22 de març, l'Associació comarcal d'ajuda en el Tractament del càncer (Solc), va organitzar un sopar benèfic pel 20 aniversari de l'associació. Més de 200 assistents entre socis, usuaris, pacients i familiars van gaudir d'una nit al Círculo Industrial.

A més, la Rondalla "Aprenguerem Junts" de la Zona Nort va amenitzar aquesta vetllada voluntàriament i empreses com Mapelor va donar les tovallons de paper o la Floristeria Vert va realitzar la decoració de les taules en un dia tan especial. També Germaine de Capuccini va donar productes de la seua marca per a realitzar una rifa benèfica a favor de Solc.

Gràcies a aquest tipus d'actes l'associació podrà continuar donant atenció psicològic i suport humà, econòmic i social a través dels nombrosos programes que es duen a terme.