El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de 220 xiquets gaudeixen del Firasport a l'Eduardo Latorre d'Alcoi

Firasport / R. Lledó
Activitat gratuïta per als dies que els més menuts no acudeixen a l'escola

Aquesta setmana de primavera en que els més menuts no acudeixen als col·legis, a vegades, es fa difícil que els xiquets estiguen ocupats. Una proposta que ha tingut molt bona acollida és el Firasport, activitat gratuïta de l'Ajuntament d'Alcoi, on els nens practiquen esport al Complexe Esportiu Eduardo Latorre. ARAMULTIMÈDIA ha estat en aquest primer dia de Firasport i ofereix una galeria de fotos.

Aquesta setmana de primavera en que els més menuts no acudeixen als col·legis, a vegades, es fa difícil que els xiquets estiguen ocupats. Una proposta que ha tingut molt bona acollida és el Firasport, activitat gratuïta de l'Ajuntament d'Alcoi, on els nens practiquen esport al Complexe Esportiu Eduardo Latorre.

Són 223 xiquets i xiquetes els que s'han inscrit al Firasport en dos torns. Aquesta proposta ajuda al fet que els xiquets passen el seu temps lliure fent esport i coneixen a altres nens. Els esports que es practiquen és Pàdel, Judo, Natació i Multiport. ARAMULTIMÈDIA ha estat en aquest primer dia de Firasport i ofereix una galeria de fotos.