El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de 240.000 euros per a la millora de l'Amfiteatre de la Zona Nord

Amfiteatre de la Zona Nord, imatge de Google Maps

També s'han aprovat subvencions per ampliar el parc infantil de Ferran el Catòlic i millorar la zona esportiva d'El Camí. Amb les obres al Romeral i l'Illa de Rodes sumen un total de 820.000 euros enguany. Inversió que el PP sent com a pròpia i diu que la Diputació, en mans també dels populars, és la que fa "inversions que beneficien als alcoians de manera directa". 

La Diputació d'Alacant ha aprovat una subvenció de 241.320 euros per a una important obra de millora en l'Auditori Amando Blanquer, l'amfiteatre de la Zona Nord d'Alcoi, un espai alcoià molt utilitzat per activitats socials i culturals. Des d'ARAMULTIMÈDIA estem pendents de conéixer els detalls de la intervenció, però suposarà diverses millores en les instal·lacions així com actuacions per assegurar l'accessibilitat.

És una de les tres subvencions aprovades aquesta setmana per la Junta de Portaveus de la Diputació, i que afecten Alcoi. L'altra són 135.000 euros per ampliar el jardí i la zona de jocs de la plaça Ferran el Catòlic, just davant del col·legi les Esclaves; i altres 48.000 euros per a millorar la zona esportiva d'El Camí. En total, 425.000 euros del Fons de Cooperació de la Diputació d'Alacant que es destinen a obres d'Alcoi.

El parc de jocs infantils s'ampliarà i millorarà

Aquestes xifres les ha facilitades el Partit Popular d'Alcoi, des d'on trauen pit davant l'esforç inversor de la institució provincial destinat a Alcoi. El portaveu popular Rafa Miró recorda que ara mateix es fan obres a l'Illa de Rodes per més de 213.000 euros, també de la Diputació; i a principis d'any es destinaren altres 185.000 euros en millores al parc d'El Romeral, afectat pel temporal del 2017. "Tan sols en cinc obres, la Diputació inverteix en Alcoi més de 820.000 euros. Una vegada més la Diputació d'Alacant, amb el seu president César Sánchez al capdavant, mostra la seua sensibilitat amb les necessitats dels alcoians i inverteix en projectes estratègics com el de Rodes". Rafa Miró valora aquest esforç inversor i per contra, diu que "amb les obres dels polígons industrials subvencionades per l'IVACE es va perdre 1.000.000 d'euros per mala gestió dels socialistes. És necessari que l'Ajuntament gestione bé i complisquen els terminis perquè no torne a ocórrer el mateix".