El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de 25 empreses participaran en el networking de L'Alcoià - El Comtat

Jaume Masiá, Manolo Gomicia i Jesús Casanova a la presentació del Networking / R. Lledó
El dimecres 31 de gener de 9 a 11 h a l'Àgora

El Networking Empresarial es dividirà en dues parts. La primera d'elles seran 3 minuts per presentar-se cada empresa a la resta de participants. Després de que tots els participants coneguen als empresaris que tenen al costat, hi haurà un café-networking per intercanviar targetes o conèixer en més concreció alguns dels projectes presentats

L'Àgora acollirà el Networking Empresarial de L'Alcoià i El Comtat aquest dimecres 31 de gener. Ja hi ha inscrites vora 25 empreses i esperen augmentar el nombre. Les inscripcions es poden formalitzar en la web del CEEI Alcoi - València. El regidor d'Empresa, Manolo Gomicia; el director del CEEI, Jesús Casanova; i Jaume Masià, com a representant de l'institut IDEAS del Campus d'Alcoi UPV.

Com ha destacat Manolo Gomicia, "el principal objectiu del Networking Empresarial és juntar empreses, que contacten i que col·laboren entre elles". També ha incidit en què és important que acudisquen les empreses de recent creació perquè donen a conèixer els seus projectes.

El Networkig Empresarial es dividirà en dues parts. La primera d'elles seran 3 minuts per presentar-se cada empresa a la resta de participants. Després que tots els participants coneguen als empresaris que tenen al costat, hi haurà un café-networking per intercambiar targetes o conèixer en més concreció alguns dels projectes presentats.

Jesús Casanova ha animat a tots els empresaris de les nostres comarques a participar: "com més participants hi haja, millor per a tots". Jaume Masià, en representació del Campus d'Alcoi, ha destacat que l'Institut IDEAS sempre recolzarà qualsevol activitat d'aquest tipus. A banda de les entitats mencionades, també organitzen el Networking, Jovempa, la Cambra de Comerç d'Alcoi i la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat.