El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de 2500 persones corren la 'Gran carrera del Mediterráneo' entre Alacant i Santa Pola organitzada per la Diputació

El president de la Diputació, Carlos Mazón i l'alcalde d'Alacant, Luis Barcala

El premi conjunt per a totes les persones participants és la bellesa del recorregut per les platges alacantines

El corredor de Villena i habitual en les carreres de tota la província, Andrés Micó, ha guanyat la segona edició de la cursa de la Mediterrània celebrada aquest diumenge entre Alacant i Santa Pola i que organitza la Diputació. Jessica Mas, d'Algemesí però resident a Alacant, ha estat la vencedora en la categoria de dones.

Gran expectació i participació en la II Carrera de la Mediterránia organitzada per la Diputació d'Alacant i en la qual han participat aquest cap de setmana més de 2.500 corredors de 200 clubs diferents i de 15 nacionalitats diferents. 

Es tracta d'una carrera no competititva on el millor premi és recorrer 20 quilòmetres plans des del centre d'Alacant fins a Santa Pola passant per les platges dels Arenals, Varadero, L'Altet o El Carabassi. Un traçat amb una gran bellesa paissatgística i de dificultad modernada. No obstant això, la Diputació atorga un premi als primers classificats als qui paga un vol a un país estranger.

Els guanyadors han estat en categoria femenina Jesica Mas amb un temps d'1 hora 19 minuts i Andrés Micó amb 1 hora i 9 minuts.

Francisco Vicente Macià ha estat segon i Miguel Gómez, tercer. 

María José Casinos i Tarja Masalin completen el quadre d'honor femení.