El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de 3.000 euros en premis en la campanya del comerç del Nadal Alcoià

Amb premis directes, concurs de Facebook per veure el Tirisiti des de la tramoia, i animació al carrer

Vora 300 establiments participen en aquesta campanya dirigida als clients de les nostres comarques. ARAMULTIMÈDIA ha parlat amb Paco Moltó i Rafa Pérez, d'Alcoi Comercial i ACECA, respectivament, per conéixer un poc més sobre la campanya. Tot al vídeo

Ja es pot gaudir de la campanya de comerços que ACECA, la Federació de Comerç 'Alcoi Comercial' i l'Ajuntament d'Alcoi han preparat per als fidels clients de les nostres comarques. Hi haurà més de 3.000 euros en premis directes en 300 establiments amb les butlletes, però aquest només serà una de les vies per aconseguir premis. ARAMULTIMÈDIA ha parlat amb Paco Moltó i Rafa Pérez, d'Alcoi Comercial i ACECA, respectivament, per conéixer un poc més sobre la campanya. Tot al vídeo.

Altre dels al·licients d'aquesta campanya del comerç d'Alcoi estarà a Facebook i es podrà guanyar 4 passes VIP per a 2 persones per veure el Tirisiti. Primer es podrà veure el betlem més famós des de dins, a la tramoia, i després des del pati de butaques.

Per participar cal donar 'M'agrada' a la pàgina de facebook Alcoi Ciutat del Nadal. Després s'ha de compartir aquesta publicació del concurs del Tirisiti. Altre dels requisits per veure el Tirisiti des de la tramoia és tenir almenys un tiquet de compra d'un dels comerços associats a ACECA o a la Federació de Comerç.

Tornarà a haver-hi, per segon any consecutiu, animació als barris el dissabte 16 de desembre al matí a la Zona Nord, el divendres 22 de desembre a la vesprada a Santa Rosa-Eixample i el dissabte 23 de desembre a la vesprada al centre.