El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de 3.000 persones visitem la mostra de la cavalcada de la Fundació Mutua Levante

Des de la Fundació Mutua Levante asseguren que són "xifres inèdites per a la mitjana habitual d'aquest tipus de cites culturals en Alcoi".

'La Cavalcada, qui és qui?', oferida durant aquest Nadal per la Fundació Mutua Levante, ha batut rècord de visitants amb 100 persones cada dia que s'interessaven per l'exposició. En total, han sigut 3.150 els visitants que han passat per la seu de la Fundació Mutua Levante de la plaça d'Espanya. I més xifres, perquè al llarg d'aquest mes en la mostra s'han repartit 2.000 cartes per als Reis, i 1.500 persones participaren en el joc interactiu que es proposava,

La mostra oferia una visió dels personatges que conformen el seguici de la cavalcada alcoiana, amb imatges de Rosanna Crespo. La mostra ha estat oberta des de l'1 de desembre fins al 4 de gener, i s'incloïa dins de tota la programació que ofereix Alcoi com a Ciutat del Nadal.

Des de la Fundacio Mutua Levante expliquen que "l'afluència de visitants ha desbordat totes les previsions i s'ha mantingut com un flux massiu i constant des del dia de l'apertura fins a la jornada de tancament". Hi ha hagut tant visites a títol individual com grups organitzats, siga de centres escolars o grups turístics que venien amb les empreses locals Guiarte con Arte o Quality Torus Mariola, i que han portat turistes de municipis com ara Múrcia, València, Gandia, Alacant, Elx o El Campello. També des d'ARAMULTIMÈDIA no ens vam voler perdre la mostra, com pots vore en aquest vídeo.