El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de 30.000 espectadors gaudiran de nou de Tirisiti

Enguany el preu de les entrades ha pujat: 4,5 euros en taquilla i 5,61 euros per Internet (5 euros l'entrada més 0,61 de despeses per a l'empresa que gestiona la venda). Així serà per als pròxims dos anys, però des del consistori i la Dependent expliquen que es busquen altres vies perquè la pujada de preu no repercutisca en l'espectador.

El dia 19 a les 19 hores es posen a la venda les entrades per Internet, i el dia 20 s'inicien les representacions per al públic en general. Però abans està la campanya escolar i per a grups, amb vora 17.000 espectadors.

'Sense pols ni remolí, Tirisiti ja està ací'. El Nadal Alcoià comença a ser realitat amb l'inici de la campanya del Tirisiti.

Aquest mateix 27 de novembre s'inicia la campanya escolar, amb 17.000 espectadors amb entrada reservada i altres 2.000 en cua. Venen estudiants de tot el territori valencià, alguns nous, com Mislata o Callosa d'En Sarrià. També estan els dissabtes extraordinaris, 30 de novembre, 7 i 14 de desembre, amb ja quasi 500 entrades reservades per a associacions, filaes i col·lectius.

I la campanya per a tots els públics començarà el 20 de desembre. La vespra, dia 19 a les 19 hores, s'obrirà la venda d'entrades per internet, mitjançant TicketAlcoi. Vora el 55 per cent de les entrades, unes 9.000, es vendran per Internet, la resta en taquilla.

Atenció perquè enguany els preus pugen. El motiu, com expliquen Joanfra Rozalén de la Dependent i el regidor Raül Llopis, és el nou contracte signat per dos anys, que no permet incloure determinades despeses i s'han repercutit en els espectadors. Tot i això, Llopis assegura que estudien diverses possibilitats per a pròxims anys. Així les coses, el preu en taquilla queda en 4,50 euros (enfront dels 3,50 de l'any passat), i per Internet són 5,61 euros (5 euros de l'entrada més la comissió per a l'empresa que gestiona la venda en la tiquetera). Ho expliquen en el següent vídeo.

 

 

Més enllà de les representacions

El Tirisiti continua tan solidari com sempre, amb la campanya d'arreplegada de menjar per a Càritas; o la venda dels Globus Solidaris per a AIN.

Però també amb activitats culturals. En desembre Alacant acull la presentació del llibre 'Els titelles al País Valencià', de Jaime Lloret, que inclou un monogràfic sobre el Tirisiti. Aquest estudi també s'inclourà en la segona edició de la història del Teatre Principal, que també es presentarà a desembre.