El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de 30.000 euros en ajudes a la vivenda per a 29 persones a Alcoi

Alcoi / AM

Les ajudes han tingut un import per persona que van des dels 500 als 2.450 euros.

La Conselleria d'Habitatge ha destinat 31.321,24 euros a 29 unitats familiars d'Alcoi amb una "situació de gran vulnerabilitat", segons la regidora d'Habitatge, Maria Baca.

Més de la meitat d'aquests diners (52%) s'ha destinat al pagament dels lloguers de les persones interessades que no podien fer front. La majoria de persones que han demanat aquestes ajudes són persones víctimes de violència de gènere, persones que han patit desnonament de l'habitatge habitual, persones sense llar i altres persones especialment vulnerables afectades directament o indirectament per la Covid-19.

Les ajudes han tingut un import per persona que van des dels 500 als 2.450 euros. L'ajuntament ha atés, gràcies a aquestes ajudes directes de la Generalitat, 29 unitats de convivència especialment vulnerables minimitzada l'impacte de la Covid-19 afavorint la permanència en l'habitatge habitual mantenint així l'arrelament en el seu barri.

L'Ajuntament també apunta que 6 sol·licituds han quedat excloses "per no reunir els requisits d'aquesta convocatòria". Maria Baca conclou que les mesures que s'implementen són "positives" des de la Conselleria. La regidora recorda que també han ajudat a tramitar diferents ajudes de lloguer ordinari, per a joves i afectats per la Covid-19 "en aquests moments tan difícils".