El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de 30 estudiants de les nostres comarques reben el premi extraordinari al rendiment acadèmic

TRes alumnes de les Esclaves d'Alcoi han rebut el premi al rendiment acadèmic en primària.

Són 19 estudiants d'Alcoi, 6 d'Ibi, 5 de Castalla, 4 d'Onil, 1 de Cocentaina i un altre de Muro. Tots ells tenen una nota de 10 en primària i ara cursen ja secundària.

Aquest 26 de febrer, l'Auditori d'Alacant ha acollit el lliurament dels premis extraordinaris al rendiment acadèmic en primària, per part de la Conselleria d'Educació. I de l'Alcoià i Comtat són més de 30 els estudiants que han aconseguit aquest reconeixement. En aquest enllaç es poden consultar tots els premiats

Jorge Tomás, alumne de Salesians d'Alcoi

En concret d'Alcoi són 19 joves amb aquest reconeixement: del Miguel Hernández, l'Arnauda, la Salle, i les Esclaves, tres per cada centre. Dos són dels Salesians de Joan XXIII; i la resta un per cada col·legi entre les Paules, Sant Roc, Santa Ana i les Carmelites

Sofía Soriano, Soraya Egea i Nuria Belda, del DEIP Miguel Hernández

Paula Abril, Lucía Cano i Mireia Gisbert, de les Esclaves d'Alcoi

A Cocentaina, l'alumne premiat és Vicente Cantó Devesa del CEIP Real Blanc, i a Muro ha sigut Elia Miñana Cascant del CEIP Montcabrer.

A la resta de la comarca tenim 6 estudiants premiats a Ibi: 3 del col·legi Poeta Pla i Beltrán, i els altres tres del Derramador, Mare Felicitat Bernabeu i el Teixereta. Els 5 alumnes premiats de Castalla són, 3 del Rico Sapena i 2 del Maria Asunta. I a Onil pertanyen 3 al centre Mare de Déu de la Salut i el quart al Sant Jaume.