El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de 300 empresaris escoltaran al conferenciant Emilio Duró a Alcoi durant 'Futuremos' el 9 de març

Fernando Villanueva, Qunio Palací, Manolo Gomicia, Rafael Moya i Francisco Cobacho a la presentació de Futuremos / R. Lledó
'Futuremos' naix de la unió de Jovempa Alcoià - Comtat, el Rotary d'Alcoi i BNI Avanza. Pretén que "l'Alcoi esplendorós del passat continue en el futur"

L'Àgora d'Alcoi acollirà el divendres 9 de març la primera activitat de 'Futuremos', llavor de la unió de Jovempa Alcoià - Comtat, el Rotary d'Alcoi i BNI Avanza i que naix com a "necessitat de un gran punt d'encontre per a empresaris de la zona". L'activitat principal serà a les 11:30 h amb la conferència de l'empresari i conferenciant Emilio Duró, que impartirà la xerrada 'No vale rendirse' davant de més de 300 empresaris

L'Àgora d'Alcoi acollirà el divendres 9 de març la primera activitat de 'Futuremos', llavor de la unió de Jovempa Alcoià - Comtat, el Rotary d'Alcoi i BNI Avanza, i que naix com a "necessitat d'un gran punt d'encontre per a empresaris de la zona". La jornada començarà a les 7:30 h amb la reunió especial de BNI Avanza pel 5é aniversari. L'activitat principal serà a les 11:30 h amb la conferència de l'empresari i conferenciant Emilio Duró, que impartirà la xerrada 'No vale rendirse' davant de més de 300 empresaris. L'esdeveniment conclourà amb un dinar al Círculo Industrial.

Els objectius de la primera jornada de networking de 'Futuremos' són fomentar l'ambient empresarial, que el futur de les empreses de les nostres comarques siga millor i crear una jornada de col·laboració i relació empresarial.

En representació del Rotary d'Alcoi ha estat el seu president, Fernando Villanueva, el qual ha desitjat que "l'Alcoi esplendorós del passat continue en el futur". Quino Palací, president de Jovempa a les nostres comarques, ha apuntat que Emilio Duró amb la seua conferència "donarà una visió sobre l'empresa del futur".

BNI Avanza, ha estat representat pel seu director a Alcoi, Rafa Moyá. Manolo Gomicia, com a regidor d'Empresa de l'Ajuntament d'Alcoi, també ha estat a la presentació de Futuremos a Àgora. Gomicia hi ha agraït l'esforç de tothom perquè "les ciutats tenen necessitats d'aquestes col·laboracions". Altre dels col·laboradors de la iniciativa és la Fundació Novaterra, que fa la tasca d'inclusió de col·lectius desfavorits en llocs de treball. Des de 2017, treballa a la zona de L'Alcoià.