El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de 360.000 persones visiten la Fira de Cocentaina en el seu primer cap de setmana

La Fira de Cocentaina ha tornat a ser presencial en aquesta 675 edició.
 

Recordeu que del 5 al 7 de novembre encara tenim Fira, la més clàssica, amb maquinària agrícola i industrial, vehicles, i les Denominacions d'Origen.Vora 362.000 persones han visitat la Fira de Cocentaina en el seu primer cap de setmana d'aquesta edició, de nou, presencial. Des de l'organització expliquen que els expositors s'han mostrat satisfets i han registrat un increment de vendes, i per part dels visitants també han tingut resposta positiva, ja que han agraït disposar de més espais per a vore els expositors en tranquil·litat.

El dia que més persones s'han registrat és el diumenge 31d 'octubre, amb 105.500 visitants, tot i que la resta dels dies no es queden massa enrere. El primer dia, divendres, foren 81.000, dissabte 77.700, i dilluns 1 de novembre 97.700 visitants. Pel que fa als vehicles, s'han registrat quasi 107.500 cotxes en tot el cap de setmana.

"Tanquem aquest primer cap de setmana de Fira amb molt bones sensacions", diu la regidora de Fira Eugenia Miguel. "Les xifres demostren que la gent un any més ha tornat a recolzar el certamen, ha vingut, l'ha gaudit i, sobretot, han realitzat compres, perquè les vendes han sigut significatives". Miguel assegura que no s'han registrat incidents d'importància que "la gran majoria del públic assistent ha respectat les mesures sanitàries el que ha permés que s'haja pogut gaudir de manera segura".

Recordeu que la Fira no ha acabat, i en aquesta edició hi ha un segon cap de setmana, del 5 al 7 de novembre, amb la presència dels expositors d'alimentació, maquinària agrícola i industrial, automoció i els de gran format. També hi haurà fira d'atraccions mecàniques, exposicions i activitats culturals. Per anar, podeu reservar plaça en els quatre pàrquings habilitats a la pujada de Sant Cristòfol, pàrquing de Riera, L'Orxa 4.4 o el Poliesportiu. O anar als tres pàrquings d'entrada lliure: al Cementeri, al Carrefour i a la carretera de Benilloba.

I si no podeu esperar al cap de setmana i vols reviure la Fira, ací vos recordem el vídeo de la inauguració.