El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de 40.000 euros per millorar l'accés principal del Francisco Laporta a Alcoi

Millores a Alcoi / Ajuntament d'Alcoi

Les instal·lacions esportives d'Alcoi, també són espais lliures de LGTBIfobia

La regidoria d'Esports d'Alcoi ha realitzat algunes millores en la zona d'accés al Poliesportiu Francisco Laporta d'Alcoi. La inversió en els distints treballs i adquisició de material ha suposat 40.816,27 euros.

La inversió ha suposat una millora estructural i funcional d'un espai que es trobava "molt deteriorat", segons indica l'Ajuntament d'Alcoi en un comunicat. La primera part de la reforma es va centrar en la reconstrucció de mur de protecció que confronta amb la façana del Pavelló Mutualitat de Llevant i la impermeabilització de la superfície sobre la qual se situa el parc infantil a través de la qual es filtrava gran quantitat d'aigua a les estades de la zona inferior confrontants a la pista exterior. Aquesta reforma ha suposat un cost total de 29.998,87?€.

La segona actuació, ja descrita anteriorment, va consistir a substituir i millorar la zona de jocs infantils dotant-la de nous elements lúdics sobre una superfície de cautxú acolorida. Aquests treballs i adquisició de material han tingut un cost total de 10.817,40?€.

La regidoria d'Esports indica que "gràcies a aquestes intervencions s'ha aconseguit reforçar i millorar l'estructura de l'edifici i a més canviar totalment la imatge de l'entrada principal de la instal·lació aconseguint un efecte visual molt més atractiu a més d'atorgar a la zona de jocs infantils de major seguretat per als seus usuaris".