El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de 40 emprenedors es beneficien cada any de les ajudes INMpuls

En l'Àgora Promoció assessoren i ajuden a omplir tota la paperassa burocràtica. Encara queden 10 dies per a presentar les sol·licituds.

L'1 d'octubre conclou el termini per a presentar-se a les ajudes INMpuls. Hi ha ajudes per a emprenedors que vulguen posar el seu negoci en marxa, i altres per als empresaris en el seu primer any de negoci. Dins d'aquestes últimes també es pot accedir a una ajuda per a pagar el lloguer del local comercial. 

És la sisena edició d'aquestes ajudes municipals, que cada any beneficien entre 40 i 50 persones. I en aquest cas la burocràcia no és un impediment, perquè en l'espai Àgora Promoció assessoren i ajuden a emplenar tots els formularis necessaris. La partida anual reservada per aquestes ajudes és de 72.000 euros, tot i que ara s'atorguen vora 40.000 i la resta es per a completar les ajudes atorgades l'any passat. 

Des d'Aramultimèdia hem parlat amb el regidor d'empresa, Manolo Gomicia, qui ens explica els diferents programes de les ajudes i com accedir a elles. Tot al vídeo