El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de 400.000 euros per millorar el paviment i les canonades d'aigües residuals de 5 carrers de Muro

Javier Sendra i Jacqueline Cerdà signen l'acta de replanteig / R. Lledó
El començament de les obres és "imminent" i té un termini d'execució programat de 5 mesos

Jacqueline Cerdà, alcaldessa de Muro, s'ha mostrat satisfeta per aquesta obra tan important pel municipi i ha agraït a Diputació l'aportació econòmica. També ha aprofitat per a recordar que, durant l'obra, "volen que prime la seguretat dels veïns, sobretot la de les persones majors que viuen a la zona". Els carrers millorats són Grabador Jordán, Colón, Cervantes, 2 de maig i Cocentaina

El Pla d'Obres i Serveis de la Diputació d'Alacant farà la principal aportació econòmica per millorar el paviment i el sistema d'aigües residuals de la zona coneguda com el 'Barrio'. Aquests carrers concretament són Grabador Jordán, Colón, Cervantes, 2 de maig i Cocentaina. El Saló de Plens de l'Ajuntament de Muro ha acollit la firma de l'acta de replanteig d'aquesta obra. Diputació aportarà 345.717 euros, mentre que l'aportació municipal és de 86.429 euros. El termini d'execució programat és de 5 mesos.

L'empresa 'Construcciones Aitana' ha sigut l'adjudicatària de l'obra per un cost de 432.146 euros. Les obres començaran de forma "imminent" segons s'ha dit en el moment de la firma de l'acta de replanteig. Jacqueline Cerdà, alcaldessa de Muro, s'ha mostrat satisfeta per aquesta obra tan important pel municipi i ha agraït a Diputació l'aportació econòmica. També ha aprofitat per a recordar que, durant l'obra, "volen que prime la seguretat dels veïns, sobretot la de les persones majors que viuen a la zona".

En representació de la Diputació d'Alacant, ha estat Javier Sendra. El també alcalde de Planes ha reconegut que l'objectiu del Pla d'Obres i Serveis de la Diputació és "atendre a totes les peticions dels municipis" i que el govern provincial, que encapçala César Sánchez, "està per servir als pobles".