El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de 400 joves actors et conviden al teatre en la Mostra de Teatre Escolar d'Alcoi

Els joves actors de l'Escola Municipal de Teatre, en una imatge d'arxiu

Hui 27 de març és el dia del Teatre. Demà dimarts i dimecres serà la Mostra de Teatre Escolar, i dijous la clausura amb l'actuació Los Mañas.
 

És este dimarts i dimecres 28 i 29 de març, amb sessions vespertines obertes al públic en general. Hi participen 10 col·legis que ens han preparat fins a 13 obres diferents on triar.

Alcoi acull la cinquena edició de la Mostra de Teatre Escolar. Enguany amb més participants, perquè dos col·legis se sumen per primera vegada, el Tomás Llácer i Sant Vicent, així que passem de 350 participants a més de 450.

Les representacions tindran lloc este dimarts 28 i dimecres 29 en tres espais: l'IVAM CADA, el Teatre Principal i el Centre Cultural. De matí són sessions per als escolars dels centres, i es preveu que assistisquen més d'11.200 espectadors. I de vesprada les sessions estan obertes al públic en general. Ací teniu el fullet on podeu consultar els horaris concrets

Dijous de vesprada tindrà lloc la clausura i lliurament de diplomes, amb un espectacle de carrer, Los Mañas, de la companyia Lucas Escobedo, un teatre de màscares i llenguatge de pallasso recomanat per a tota la família.

Els centres que participen són l'IES Andreu Sempere, l'Arnauda, els Salesians Sant Vicent Ferrer, el Romeral, l'IES Pare Vitòria, l'Horta Major, les Esclaves i Miguel Hernández, a més dels dos nous, el Tomás Llácer i Sant Vicent. També participa l'Escola Municipal de Teatre.