El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de 450 comerços ja disposen de pantalles protectores

Preparades per a atendre en un comerç de la Zona Nord.

Consulta en aquest enllaç tots els comerços alcoians que tenen servei especial durant la crisi del coronavirus. "Hui més que mai, hem de posar en valor les nostres botigues, les d'ací, els establiments que donen vida als nostres barris", diu la regidora de comerç Vanessa Moltó.

L'Ajuntament ha repartit quasi 1.200 pantalles entre els comerços que ho han sol·licitat, i recorda que encara queden disponibles. I faciliten una web on consultar tots els comerços alcoians que tenen servei especial durant la crisi del coronavirus.

Aquest 11 de maig Alcoi ha iniciat la desescalada amb una de les mesures de reactivació econòmica, la reobertura de comerços i establiments de menys de 400 metres quadrats. La regidora de comerç Vanessa Moltó destaca, per una banda, "l'absència d'incidents" en aquests primers dies amb els comerços oberts. Però també "l'interés del nostre teixit comercial per assegurar la salut de tots els seus clients". Així, des del consistori s'han repartit 1.168 pantalles protectores i gel hidroalcohòlic a un total de 459 comerços i establiments.

Des de comerç també expliquen que el sector s'ha interessat per altres opcions com la venda en línia, i 18 comerços han sol·licitat el servei AFICWE per a posat en marxa la seua web de venda. És un servei que ofereix el Portal del Comerciant on també es pot consultar tots els comerços d'Alcoi que ofereixen servei especial durant la crisi, com comandes per telèfon o repartiment a domicili. Tan sols heu de seguir aquest enllaç.

La regidora de comerç Vanessa Moltó anima a la gent a entrar en el poral i conéixer tots els establiments locals, perquè "hui més que mai, hem de posar en valor les nostres botigues, les d'ací, els establiments que donen vida als nostres barris". Tot dins d'una campanya de sensibilització sota el lema "El petit comerç i l'hostaleria són la vida de la ciutat, cuidem d'Alcoi", a  la qual ens sumem des d'ARAMULTIMÈDIA