El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de 450 persones se sumen a la concentració a Alcoi “per un centre digne” i “una peatonalització consensuada”

La manifestació ha transcorregut pels carrers La Torre de les Maçanes, ha anat per Casablanca, Plaça Espanya i ha finalitzat a l’Avinguda País Valencià

A través de xarxes socials, grups de whatsapp i cartelleria, veïns del centre s’han sumat a una manifestació per reivindicar “un centre rehabilitat, un centre digne i amb una peatonalització consensuada”.

Més de 450 persones han acudit a aquesta marxa que ha començat des del carrer La Torre de les Maçanes, ha anat per Casablanca, Plaça Espanya i ha finalitzat a l’Avinguda País Valencià. L’acte ha transcorregut sense incidents i també s’han sumat partits polítics com és el cas de PP i Compromís.


Als cartells que s’han penjat prèviament demanaven “que no es restringisquen els nostres drets d’accés en vehicle a qualsevol hora a les nostres cases, estiguem empadronats o no”. També reivindicaven “facilitar el comerç i als professionals la càrrega i descàrrega”.


Els manifestants, que han fet molt soroll durant tota la marxa, portaven pancartes amb els missatges “peatonalització amb sentit comú. Així no, centre digne”, “volem un centre viu” o el centre “es traspassa”.