El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de 500 assistents a la Ruta a Peu al Barranc de l’Infern

Aquesta edició ha superat les previsions de l’organització, ja que va assistir gent de totes les comarques d’Alacant i València, i inclús, una família des d’Amsterdam.

Durant el festiu de l'1 de maig, més de 500 persones van assistir a la Ruta a Peu al Barranc de l’Infern organitzada per l’Associació del Tren Alcoi-Gandia. Gent de les províncies d’Alacant, València i fins i tot una família d’Amsterdam van gaudir d’una jornada cultural.

Les colles de dolçainers de la Xafigà de Muro i la Fa Ressol d’Ador van amenitzar amb música el dia, seguidament de les muixerangues de la Safor de Gandia i “Penyeta Blanca” de Cocentaina. També va participar en la jornada el grup de danses La Vall d’Albaida.

Durant l’esmorzar els assistents van gaudir de l’actuació de la cantautora alcoiana Ana Valor, que va presentar el seu nou disc “Tic, Tac”.

A més, també va estar present el col·lectiu Funbici, que va explicar als senderistes perquè és important que la via verda Alcoi-Gandia, que tant de temps porten reivindicant des de l'associació, que està inclosa en la xarxa Eurovelo de rutes amb bicicleta.

Ja a l'acabar, els 350 assistents que es van apuntar al dinar de germanor van dirigir-se fins al poliesportiu de l’Orxa, on van gaudir de la música de la Unió Musical de la mateixa localitat