El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de 500 persones segueixen cada dia les Jornades d'Intel·ligència Artificial

Les jornades s'han celebrat durant aquests 10 i 11 de setembre a l'IVAM CADA d'Alcoi.

Des del Districte Digital de la Comunitat Valenciana es mostren molt satisfets amb la repercussió de les jornades, amb centenars de seguidors en línia, l'aforament reduït de la sala complet, i més d'un milió d'impressions en Twitter.

L'IVAM CADA d'Alcoi ha acollit la segona i última sessió de les jornades sobre Intel·ligència Artificial del Districte Digital de la Comunitat Valenciana, amb el suport del Campus d'Alcoi de la UPV i l'Ajuntament d'Alcoi

Mayte Vañó, directora de comunicació de Districte Digital, ens explica en el vídeo que estan molt satisfets de l'acollida, amb vora 500 assistents cada dia, tant en línia com presencial. Una quantitat major que si el format haguera sigut el tradicional en l'anterior normalitat, amb la sala plena.

La primera sessió de les jornades estava oberta al públic en general, i van ser diverses ponències didàctiques sobre la Intel·ligència Artificial. En la sessió d'aquest divendres 11 de setembre s'han centrat en les empreses i com la Intel·ligència artificial els pot ajudar en el seu dia a dia.