El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de 5000 persones segueixen en línia la primera actuació de l'experiència 'Queda't a Casa' de l'Ajuntament d'Ontinyent

Mimi i los Trileros
  • Cada dia del 1 al 18 de febrer, el facebook municipal durà als domicilis la possibilitat de practicar esport a casa

5386 han estat les persones que han vist l'actuació de 'Mimi i los Trileros' dins la programació de l'Ajuntament ontinyentí, 'Queda't a casa'. Excel.lent resposta del veïnat que s'apunta a la idea de gaudir de la cultura des de la seua llar. També ha començat el 'Pla esportiu Ontigym' pel facebook del consistori.

El grup local “Mimi i los Trileros” han estrenat la sèrie de concerts al Teatre Echegaray i que ha estat retransmesa en streaming a través del Facebook municipal. A banda de es vora 5300 persones connectades e n algun moment, entre l’emissió original i les comparticions, el concert aconseguia 3.400 interaccions, entre reaccions i comentaris.

Satisfacció en la regidoria de Cultura. De fet, el regidor del ram, Àlex Borrell, deia que “està comprovat que la suma d’esforços sempre dona resultat, i aquest ha estat magnífic, amb moltíssima gent connectada, moltíssima interacció i moltíssimes ganes de tornar a escoltar bona musica en directe, no com ens agradaria però almenys de la manera més segura que podem”.

Borrell qualifica el programa “Queda’t a Casa”  com “és una vacuna contra l’aborriment i l’apatia, i amb ell a més podem estar al costat i donat suport a l’activitat dels diferents sectors implicats, com en aquest cas els músics i tots els equips que els envolten”.

Grupo Eñe

La propera actuació serà aquest dissabte 6 de febrer del “Grupo Eñe” també a partir de les 19:00 hores al facebook municipal. A més a més, ja es coneixen els horaris per als concerts que duran a terme les bandes de música de la ciutat: diumenge dia 7 a les 12:00 hores la Societat Unió Artística Musical d’Ontinyent; diumenge dia 14 Tot per la Música i finalment diumenge 21 de febrer l’Agrupació Musical d’Ontinyent. 

També aquest dilluns ha arrancat  la tercera de les línies de treball de “Queda’t a Casa”: el «Pla Esportiu OntiGym», que organitza la regidoria d’esports i que en aquest cas fomenta l’activitat esportiva a casa al temps que es dóna suport als centres esportius i gimnasos que han vist interrompuda la seua activitat.

Cada dia del 1 al 18 de febrer, el facebook municipal durà als domicilis la possibilitat de practicar esport a casa amb la guia dels diferents professionals.

Dimarts oferirà la sessió Gym for Woman, sempre a partir de les a les 19:00 hores a les xarxes socials municipals.