El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de 60 empreses fan donacions a l'Ajuntament contra la Covid-19

Un dels mupis d'una de les donacions, ,imatge facilitada pel consistori.

També grups empresarials com BNI Avanza o el Rotary Club Alcoi Font Roja han donat mascaretes o pantalles protectores.

Les donacions són principalment en material sanitari i de protecció, però també altres que "s'adapten a les necessitats existents". Així, per exemple, empreses publicitàries han posat a disposició de l'Ajuntament d'Alcoi tanques, mupis i cartells per a informació municipal del coronavirus.

L'Ajuntament d'Alcoi assegura que ja són més de 60 les empreses que s'han posat en contacte amb el consistori per a fer algun tipus de donació i ajudar en la crisi del coronavirus. La majoria de les donacions han sigut de material sanitari i de protecció, però també han rebut altre tipus d'aportacions que "s'adapten a les necessitats existents". Així, segons expliquen des del consistori, les donacions "estan variant i estan centrant-se en elements no tan sols per als sanitaris, també per als comerciants i per a informar a tota la ciutadania".

Per exemple, l'empresa Exterior Plus, mitjançant Òscar Llorens, ha posat a disposició de l'Ajuntament els mupis, els espais de publicitat estàtica; i ha costejat la impressió dels cartells de la campanya municipal 'A Alcoi camina sempre per la vorera de la teua dreta'. I Novo Publicidad, amb Jorge Fernández, també ha posat a disposició tanques publicitàries "perquè l'ajuntament informe de tot el que considere necessari amb relació a la Covid 19".

I no sols empreses a títol personal, sinó també grups socials i econòmics. BNI Avanza ha donat mascaretes quirúrgiques, i el Rotary Alcoi Font Roja ha lliurat pantalles de protecció individuals de vinil.