El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de 7.000 entrades venudes des del nou el servei on-line ticketalcoi

Més de 7.000 entrades venudes des del nou el servei on-line ticketalcoi
''Volem articular una agenda comuna per a tota la ciutat, on tindran cabuda inclús les activitats que s’organitzen a peu de carrer o aquelles que no requerisquen la venda d’entrades'' remarca el regidor de cultura.

Després de tres mesos de fucnonament, el servei on-line de venda d’entrades, www.ticketalcoi.com, de la ciutat fa balanç amb un total de 7.242 entrades venudes per a 24 activitats. Aquest servei permet ''oferir un major control sobre els processos de venda d’entrades, així com canalitzar tota l’oferta cultural com d’altres regidories de la ciutat que realitzen esdeveniments en un mateix portal'', així ho explica Raül Llopis, el Regidor de Cultura.

S’espera que l’aparença simplificada que el portal presenta actualment, adopte la seua versió definitiva a l’inici de la temporada, durant el mes de setembre. Actualment s’estan ultimant els detalls de la versió definitiva de la web, i
aplicant tot el que s’ha detectat al llarg d’aquest mesos amb la versió simplificada. Una de les novetats més esperades del nou portal serà un espai propi per a les més de 60 entitats sociocultural de la ciutat, on cada una d’elles
podrà gestionar l’oferta d’activitats que durà a terme. ''Volem articular una agenda comuna per a tota la ciutat, on tindran cabuda inclús les activitats que s’organitzen a peu de carrer o aquelles que no requerisquen la venda d’entrades'' remarca el regidor de cultura.

La compra d’entrades al portal web continua sent complementària a la que es realitza als teatres Principal, Calderón i Centre Cultural Mario Silvestre. Durant els primers tres mesos de funcionament del nou servei web, 1.109 entrades foren venudes exclusivament on-line, 3.573 a la taquilla del Teatre Calderón, 2.485 a la del Centre Cultural, i 75 a la del Teatre Principal. El 61% dels usuaris que adquireix les entrades per la web té una edat de 18 a 34 anys, una realitat de la qual són conscients des de la regidoria de cultural. Per això, Raül Llopis afirma que volen revertir aquesta situació,''fent que la major part del públic faça ús del portal web, atorgant-nos així la major informació possible sobre el consum cultural, informació que ens ajudarà a millorar la planificació i a donar un millor servei''.