El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de 7.200 persones gaudiran del Campament Reial 2018 d'Alcoi

El divendres 1 de desembre es vendran les primeres entrades amb banderola del Nadal Alcoià

Les associacions beneficiàries de la recaptació del Campament Reial seran el Campament Esplai i l'Associació TEA - Asperger d'Alcoi. La Residència 'El Teix' serà la beneficiària de la venda de les banderoles - 'cubrebalcons' d'Alcoi Ciutat del Nadal

Alcoi es prepara per a rebre el Nadal. Per tercer any consecutiu, Ses Majestats els Reis d'Orient han donat permís a grans i xiquets per tal que visiten el seu Campament el 5 de gener de matí. Estarà ubicat al Preventori. Perquè tot isca bé, l'Ajuntament d'Alcoi, Mutua Levante i l'Associació Cultural Samarita són els principals organitzadors. Cal destacar que les associacions beneficiares de la recaptació del Campament Reial seran el Campament Esplai i l'Associació TEA - Asperger d'Alcoi. La Residència 'El Teix' serà la beneficiària de la venda de les banderoles - 'cubrebalcons' d'Alcoi Ciutat del Nadal.

Les primeres entrades eixiran a la venda aquest divendres 1 de desembre. L'única forma de comprar entrades aquest dia serà 5 entrades + 2 'cubrebalcons' a un preu de 25 euros. El dilluns 4 de desembre a les 17 h., es posaran a la venda 3.600 entrades amb horari d'autobús. El dimarts 5 de desembre a les 17 h, es vendran les 3.600 entrades sense autobús. El donatiu per cada entrada serà d'1 euro i es podran comprar, en els moments indicats, a aquest enllaç.

ARAMULTIMÈDIA també ha estat a aquesta presentació i ofereix un resum amb els protagonistes i amb imatges del campament de 2017. Tot al vídeo.