El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de 70 persones visiten el jaciment paleolític del Salt

Aquesta jornada està dins de les activitats de "10 excursions voltant Alcoi i el seu patrimoni històric i arqueològic"

En el matí del diumenge 29 de juliol es va celebrar la Jornada de Portes Obertes al Jaciment Paleolític del Salt, a la que van acudir més de 70 persones per a presenciar les excavacions que es realitzen en aquesta zona.

Aquests treballs els fan un grup d'alumnes de la Universitat de la Laguna, dirigits pels arqueòlegs Cristo Hernández i Carolina Mallol, que han sigut els encarregats d'atendre als visitants.

Durant aquesta jornada, es va projectar a Vil·la Vicenta, l'antiga casa d'estiueig del poeta Gil-Albert, un documental sobre aquestes excavacions que es realitzen a l'Abric del Pastor. I al jardí de la casa es va fer un taller d'experimentació d'obtenció del foc a mà de Paula Jardón.

Aquestes activitats estan dins del cicle "10 excursions voltant Alcoi i el seu patrimoni històric i arqueològic" i estan organitzades per l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament d'Alcoi amb l'organització del Museu Arqueològic Municipal Camilo Visedo Moltó i el Centre Alcoià d'Estudis Històrics i Arqueològics (CAEHA).