El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de 700 matriculats a l'Escola d'Idiomes

Escola d'Idiomes

La finalització per a l'entrega de documents serà el 31 de juliol, però si ha sigut impossible, teniu una segona oportunitat entre l'1 i el 10 de setembre.

L'Escola d'Idiomes d'Alcoi encara continua treballant en el desenvolupament de la matrícula, i totes les persones que ja van realitzar la seua preinscripció per juny, es troben en l'entrega de documentació, en la qual, la primera tanda finalitzara el 31 de juliol. Ara bé, si per algun cas esteu ocupats o no podeu entregar ara tota la documentació necessària, teniu una altra oportunitat al mes de setembre, des de l'1 fins al 10, i el mateix per aquelles persones que no van poder demanar plaça, a setembre, des del 16 fins al 19 teniu eixa segona oportunitat.

Des de l'escola estan molt contents, no solament per la gran demanda de places que estan tenint, sinó també per l'entrega de documentació i la realització de la matrícula, ja que per ara no hi ha cues i la gent va amb la documentació correcta.

A l'escola actualment hi ha més de 700 matriculats de la convocatòria de juny, això sense comptar tots els que vulguen sumar-se a partir de setembre. Per a eixes persones que encara no estan molt decidides, la matrícula anual tindrà un cost de 90 euros (o 105 en el cas del nivell C2). Si a més no has estat mai matriculat a cap EOI hauràs d'afegir 25 euros per l'apertura d'expedient (que no es tornen a pagar mai més). Podreu elegir entre els 4 idiomes que ja disposaven, com l'alemany, el francés, l'anglés i el valencià, aquests dos últims continuen sent els més sol·licitats, però cal destacar que a poc a poc, tant el francés com l'alemany estan guanyant un client molt més jove que s'està animant a fer front aquests dos idiomes.

Com a novetat d'aquest any, de francés es podrà matricular des de l'A2 fins al C1, i també, l'Escola d'Idiomes està treballant en la possibilitat de clavar un idioma més al programa, que en aquest cas és l'Italià.

I per a anar acabant, l'escola també està apostant per l'accessibilitat a les seues instal·lacions, ja que gràcies al pla edificant es podrà fer millores als lavabos, reformant-los del tot, i fer possible la instal·lació d'un ascensor.