El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de 800 escolars de Cocentaina participen al curs d'educació viària

Xarrades, sessions pràctiques i un concurs de dibuix formen les activitats de la campanya "Eduvial 2"

La Regidoria d'Educació i la Regidoria de Seguretat i Trànsit de l'Ajuntament de Cocentaina, juntament amb la col·laboració de la Policia Local, han organitzat la segona edició de la campanya "Eduvial 2". Més de 800 alumnes de primària de tots els centres contestans han participat d'aquest programa d'educació viaria. 

Les sessions van començar al mes d'octubre de 2018 i continuaran fins al mes d'abril d'aquest any. Xarrades sobre les normes de circulació, conéixer la Unitat Canina de la Policia Local, sessions pràctiques en bicicleta i patinet o posar-se en la pell dels policiés dirigint el trànsit, o posant sancions simbòliques a aquells que cometen alguna infracció, són algunes de les activitats que els escolars contestans han fet durant la campanya. 

A més de les sessions de formació, se celebrarà la segona edició del concurs de dibuix "Eduvial 2" per als alumnes de 5é i 6é de primària. Hi haurà premis com patinets, cascs, i una bicicleta per al guanyador, i també per a aquest i per als seus companys de classe, una excursió al circuit Ricardo Tormo de Xest.