El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de 800 joves esportistes participen en les XII hores esportives de Muro

Més de 800 joves esportistes participen en les XII hores esportives de Muro / Villa de Muro
Han representat una dotzena de modalitats esportives diferents

Les XII hores esportives de Muro han sigut tot un èxit, tant de participació, com d'assistència. Aquesta edició s'ha centrat en els valors de l'esport i en la participació abans que en la competició

El bon temps i les ganes dels esportistes han fet que les XII hores esportives de Muro, hagen sigut tot un èxit d'assistència i participació en una dotzena de modalitats esportives diferents.

El Poliesportiu Municipal ha acollit a més de 800 joves esportistes, que han participat en Futbol-8, futbol sala, bàsquet, hoquei patins, raspall, frontó a mà, atletisme, escacs, tenis, tenis taula, gimnàstica artística i rítmica, i patinatge artístic.

Aquesta edició s'ha centrat en la promoció dels valors de l'esport i en la participació abans que en la competició.

El Regidor d'Esports, Kike Pascual, ha mostrat les seues sensacions en aquest dia: “Estem molt contents del comportament tan exemplar i tan cívic que han tingut tots els esportistes, i vull ressaltar-ho perquè aquests detalls són els que ens donen força per a seguir treballant per millorar l'esport base local".

A més ha dit que "enguany hem volgut donar-li un caire participatiu a la jornada esportiva, sense fer diferenciacions entre guanyadors i perdedors, ja que pensem que en les edats dels participants d'avui que oscil·len entre quatre i setze anys, ha de prevaldre més la diversió abans que la competició".

Aquestes jornades han sigut possible gràcies al treball de conserges, coordinadors, Tallers del Muro Ocupa't, i principalment a tots els clubs esportius implicats.