El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de la meitat de tots els positius accumulats a Alacant ja han rebut l'alta

En l'últim dia no ha hagut canvis als hospitals alacantins i mantenim el mateix nombre de persones ingressades. Els nous positius són 80, mentres les altes són 86. Malauradament, sumem 6 noves morts a la província.

A la Comunitat Valenciana les altes suposen el 56 per cent de tots els casos positius. A la nostra província aquest percentatge baixa un poc, però és similar, i el 53 per cent de tots els casos acumulats ja s'han recuperat. Les dos estan per damunt de la mitjana espanyola, on el percentatge és de 48,6 per cent.

Des de l'última actualització en la província no ha hagut canvis en les persones ingressades, que continuen sent les mateixes que ahir, tant en UCI com en planta. Però sí que s'han donat 86 noves altes totals. En tot el territori valencià s'ha reduït la pressió hospitalària, amb 37 persones que han eixit dels hospitals.

De la xifra dolenta, lamentem 6 noves morts. A tota la comunitat sumem 19 noves morts, 12 d'elles de residents en centres de majors. Per cert, que baixa el nombre de residències sota vigilància i ara en son 29, tot i que no s'ha concretat els departaments a les quals pertanyen.

Així les coses, la situació a la província és la següent: de tots els casos positius detectats fins ara, s'han recuperat el 53 per cent. Tan sols un 4 per cent continua ingressat als hospitals, mentre que un 13 per cent continua la recuperació en casa. La resta, un 20 per cent, són les pèrdues humanes de la crisi.

 

Més informació: Cronologia dels efectes de la Covid-19 en la província d'Alacant