El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de la meitat dels pobles de les comarques ja formen part de la Mancomunitat

Penàguila

El radi d'acció de la Mancomunitat és cada vegada més ample. Amb la nova incorporació ja compta amb 17 dels 32 municipis de les comarques, i dóna servei a més de 90.000 habitants d'una població total a l'Alcoià i el Comtat de 135.000 habitants.

Penàguila ha sigut l'última incorporació, i ja són 17 els municipis que conformen la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat. Les comarques tenen en total 32 pobles.

La Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat suma un nou membre amb Penàguila. I amb aquesta última incorporació ja en són 17 els pobles que formen part de la Mancomunitat: Agres, Alcoi, Alcoleja, Alcosser de Planes, Alfafara, Banyeres de Mariola, Benasau, Beniarrés, Benimarfull, Cocentaina, Gaianes, Gorga, l'Alqueria d'Asnar, l'Orxa, Millena i Muro. Així, la Mancomunitat ofereix serveis ja a una població de més de 90.000 habitants.

El president de la Mancomunitat, Blas Calbo, assegura que "és una satisfacció que cada vegada més municipis formen part d'aquesta unió en què tenim com a objectiu treballar per a detectar les necessitats de la ciutadania de les comarques i oferir serveis que, sense l'estreta col·laboració dels municipis, no serien possibles".

L'adhesió de Penàguila ja ha sigut acceptada en el plenari de la Mancomunitat, i es farà efectiva 30 dies després de la publicació en el Butlletí Oficial de la Província. A partir d'eixe moment podrà gaudir dels serveis que ofereix la Mancomunitat en matèria de desenvolupament local, cultura, joventut, promoció econòmica, serveis socials o turisme.