El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més de mil escolars aprenen música amb Clarinetarium

El Teatre Calderón acull 4 sessions d'aquest concert - espectacle del grup 'Ensemble Una Cosa Rara', organitzat per l'Obra Social de La Caixa. 

"Una dotzena de clarinets diferents, unes quantes anècdotes i un viatge per a recórrer els més de 400 anys d'història de l'instrument". L'Obra Social de la Caixa i el grup 'Ensemble Una Cosa Rara' porten al Teatre Calderón d'Alcoi l'obra Clarinetarium, un concert - espectacle que apropa als joves estudiants el món de la música i, en concret, l'instrument del clarinet.

 

 

"Tubs de plàstic, estisores i trepant, canyes i tota classe d'utensilis per a descobrir com és i com funciona un clarinet", expliquen des de l'Obra Social de La Caixa, "Clarinetarium proposa un recorregut per la història de la música per a descobrir com l'evolució de l'instrument va lligada a l'evolució de la música". L'espectacle és a més interactiu, amb la participació dels xiquets en diversos experiments que ajuden a fer-se una idea de com funciona aquest instrument. Al llarg d'aquest 23 i 24 de gener es faran 4 sessions, a les que assistiran més de mil alumnes de primària de quasi tots els col·legis alcoians. 

 

Els xiquets fan la cua per a gaudir de Clarinetarium