El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

El Deportivo no ha pogut amb el Castelló de Segona B. El gol de penal de Jony Ñíguez no ha sigut suficient per a emportar-se el XLI Trofeu Ciutat d'Alcoi. El resultat final ha sigut de 2-1. Abans del partit s'ha presentat l'equip amb l'absència destacada de De Lerma.

Més informació

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

Més escorcolls al centre d'Alcoi dins l'operació antidroga

Primer ha sigut al carrer Sant Jaume i ara escorcollen una vivenda al carrer Sant Francesc

Tal com els ha avançat ARAMULTIMÈDIA, aquest 17 de desembre s'ha desplegat a Alcoi una operació policial antidroga. Encara no ha transcendit el nombre de detinguts ni la quantitat de droga intervinguda, però al llarg del matí són diversos els escorcolls que estan fent-se a la ciutat. A primera hora ha sigut al carrer de Sant Jaume i a última hora del matí es repetien els escorcolls en una vivenda del carrer Sant Francesc. 

Els agents realitzen escorcolls a Sant Francesc/AM


Segons les últimes notícies, tot indica que es tracta d'una operació policial contra el narcotràfic en diverses províncies, amb ramificacions en les nostres comarques. Guàrdia Civil i Policia Nacional tenen l'operació area mateix en marxa, i està sota secret de sumari. Hi ha detinguts tant a Alcoi com en un segon municipi de l'Alcoià i el Comtat. Des d'ARAMULTIMÈDIA continuem pendents d'informació sobre aquesta operació. 

 

La policia escorcolla en el carrer Sant Jaume una vivenda /AM