El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més expositors locals a la Fira Gastronòmica de Muro que comença el 29 de setembre

Cartell

Es podran degustar tota classe de tapes, entrepans, embotits, hamburgueses, coquetes fregides, arrossos, pastissos i dolços, tapes gourmet, cervesa artesana, licors i altres productes de la nostra gastronomia.

La Plaça del Matzem acollirà del 29 de setembre a l’1 d’octubre la XVIII edició de la Fira comercial del sector agroalimentari i gastronòmic de Muro. Hi haurà més de 25 stands en aquest certamen totalment consolidat.

La inauguració de la Fira serà el divendres 29 de setembre a les 19 h. Les autoritats locals i comarcals faran un passeig per la Fira acompanyats del grup de dolçainers i tabaleters, la Xafigà, donant el tret d’eixida a l’encontre gastronòmic.

Cal destacar l’augment de participants locals respecte a l’any anterior que acompanyaran a l’Associació d'hostalers de Muro per tal d’oferir una oferta gastronòmica completa. Els visitants podran trobar, d’una banda, nombrosos llocs de venda de productes agroalimentaris, i d’altra, una amplia varietat d’oferta gastronòmica per a consumir a la plaça. Es podran degustar tota classe de tapes, entrepans, embotits, hamburgueses, coquetes fregides, arrossos, pastissos i dolços, tapes gourmet, cervesa artesana, licors i altres productes de la nostra gastronomia.

També oferta cultural

A banda de l'exposició pròpiament comercial, hi ha programades diverses actuacions en directe tot el cap de setmana, com ara les propostes musicals de Jazz i Fusta, Ana i sus cobardes (indie pop), Roots Matilde soundsystem, l’actuació del monologuista musical, Paco en la Luna, i l’actuació del mag humorístic Peter Pardo. Destacar, també, la recuperació d’actuacions emblemàtiques com la muixeranga el diumenge de matí, que aquest any serà a càrrec dels nostres veïns de la Muixeranga Penyeta Blanca de Cocentaina, acompanyada del grup de tabaleters i dolçainers, la Xafigà de Muro.


La regidora de Turisme, Carolina Iváñez, vol fer una invitació perquè la gent s'anime a vindre a visitar Muro “ja que és una oportunitat fantàstica per a gaudir d'un cap de setmana en família o amics i descobrir els productes i gastronomia d'aquesta terra”. A més, destaca, “el bon acolliment d'aquesta edició per part dels locals de la zona, i la importància d'aquesta mena d'esdeveniments per a impulsar el comerç” i ha volgut agrair la col·laboració de l'Associació de Professionals de l'Hostaleria de Muro.