El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més il·luminació i accessibilitat per al Carrer Ausias March d’Alcoi

Comencen les millores al carrer ubicat a la Zona Nord / Ajuntament d'Alcoi

El cost de les obres és de 21.051 euros

La principal intervenció és construir sortints en les voreres del carrer Ausias March per tal de facilitar l’accessibilitat, deixant més espai a les voreres. En aquests també es col·locaran columnes d'enllumenat públic. Segons indica el consistori alcoià, en novembre de 2021 els veïns van demandar aquestes obres i “l’inici de les obres s'ha agilitat amb l'objectiu de satisfer en el menor temps possible” les seues demandes.

Els treballs estan sent realitzats per l'empresa Societat Ibérica de Construccions Eléctricas, S.A i el cost d'aquesta obra civil, juntament amb la instal·lació de les columnes i lluminàries a led, és de 21.051 euros. Les columnes d'il·luminació s'han col·locat en sortints per a complir amb la llei d'accessibilitat, que recull que tot itinerari per als vianants accessible haurà d'estar lliures d'obstacles.


Segons destaca el vicealcalde i regidor d'Obres i Serveis, Mobilitat Sostenible i Accessibilitat Universal, Jordi Martínez, “hem agilitat al màxim l'inici d'aquestes obres per a atendre en el menor temps possible les demandes que ens van traslladar els veïns el passat 17 de novembre. Al mateix temps, amb aquesta intervenció es contribueix a garantir l'accessibilitat en un altre carrer, un dels objectius transversals amb el qual l'Ajuntament d'Alcoi aborda el disseny de la ciutat i que ens ha permés, per primera vegada, deixar el nombre de carrers no accessibles per davall del 50%”.