El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més joguines i millors instal·lacions per al Punt de Trobada Familiar d'Alcoi

Els punts de trobada familiar són un servei social que presta atenció especialitzada en situacions de conflictivitat familiar, quan la relació dels xiquets amb algun progenitor està interrompuda o resulta de difícil desenvolupament. 

Les vora 70 famílies usuaries del Punt de Trobada Familiar d'Alcoi es beneficiaran de les millores que estan projectades en les instal·lacions d'aquest servei públic, gràcies a l'acció solidària del Rotary Club Font Roja.

De moment s'han adquirit un centenar de joguets, i fruit de la recaptació del dinar organitzat pel club rotary durant la Fira Modernista de 2019, es milloraran les instal·lacions del Punt de Trobada, ubicat al carrer Nofre Jordà. 21. Aroa Toregrosa, membre del Rotary Club Font Roja, avança que s'adquiran llibres per a poder crear una biblioteca infantil. També mobiliari tant exterior com interior; es pintaran les parets del centre i es millorarà l'apartat elèctric. Els responsables de la iniciativa no han volgut concretar la recaptació feta al dinar, ja que s'espera poder incrementar la suma de diners amb la celebració d'altres accions benèfiques. 

Pel que fa a la donació de vora 100 joguines, aquesta s'ha assolit gràcies a l'acció de la Fundació 'Crecer Jugando'. Mitjançant una de les seues campanyes -'Comparte y recicla'-, la Fundació recapta joguines a les quals dóna una segona vida. Solament en 2019 van recaptar més de 10.000 joguines que van repartir entre 41 entitats, i que han arribat fins a uns 9.700 xiquets.