El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més mobiliari urbà per a Entença

Segons Manolo Gomicia, encara falten per col.locar "papereres, fanals, fibra òptica, càmeres, i la resta d'avanços que es contemplen amb el projecte de ciutat Smart City"

El nou Carrer Entença d'Alcoi comença a equipar-se al complet. Un dels avanços pel que fa a mobiliari urbà ha sigut la col·locació de bancs.

A principis d'aquest 2019, vehicles i vianants ja han pogut circular per Entença amb normalitat. Un dels últims canvis més visibles ha sigut la col·locació de bancs en tot el carrer. Alguns amb respatller i altres sense, com podeu veure al vídeo que ens ha facilitat Aitor Pla. Aquest és un pas més en la finalització definitiva del nou vial. Com ha destacat Manolo Gomicia, regidor de Territori, a Entença s'instal·laran "bancs, papereres, fanals, fibra òptica, càmeres, i la resta d'avanços que es contemplen amb el projecte de ciutat Smart City".

D'altra banda, el dilluns 18 de febrer s'ha hagut d'actuar d'urgència en el tram que compren la cruïlla entre Entença i Góngora per canviar part de l'asfalt. El tall no ha durat més d'un dia i els vehicles han hagut de ser desviats per altres carrers.