El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Més places d'aparcament al carrer València

També es modifica l'aparcament als carrers Espejo, Castro del Río i La Rambla, i desapareixeran les places del carrer Tirant lo Blanc des del tram de l'entrada d'Alcoi fins a l'Estació de Ferrocarril. Entre tots aquests canvis es guanyaran un total de 12 places d'aparcament.

L'Ajuntament d'Alcoi ha començat el repintat als carrers València, Espejo, Castro del Río i La Rambla, per a reorganitzar les places d'aparcament. Ara es passarà a aparcar en bateria.

En tots aquests carrers es guanya espai perquè més vehicles puguen aparcar en aquesta zona i a més, permetrà la construcció del nou eix per a ciclistes i vianants que va des de l'entrada d'Alcoi fins a l'Estació de Ferrocarril (carrer Tirant lo Blanc).

En total amb tots aquests canvis, tant per la nova redistribució de les places del carrer València, Espejo, Castro del Río i La Rambla, i l'eliminació de les places de Tirant lo Blanc, es guanyaran 12 aparcaments més.

Jordi Martínez, regidor d'Obres i Accessibilitat Universal ha volgut destacar que: "pretenem és que l'eliminació d'algunes places pel nou eix per a vianants i ciclistes no afecte el tema de l'aparcament. Per tant, al final hem buscat noves bosses d'aparcament i habilitar les que hi ha per a racionalitzar-les perquè no es perden aparcaments, sinó que fins i tot s'incrementen".

Aquesta via per a ciclistes i vianants és un projecte cofinançat per Fons Feder a través de la Direcció General de Fons Municipals de la Generalitat Valenciana.