El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

'Més respecte, no més ciclistes morts'

Concentració a la plaça Espanya/AM

L'acte ha tingut lloc a la Plaça Espanya acompanyat d'un discurs i un minut de silenci

Aquest 14 de juliol ha tingut lloc una concentració en honor al ciclista Antonío Díaz, on s'han presentat ciclistes, familiars i el regidor d'educació i esports Alberto Belda.

El ciclisme s'ha reunit a Alcoi aquest 14 de juliol en una concentració a la Plaça Espanya, organitzada per la Unió Ciclista Alcoiana. Han participat ciclistes, familiars i representants polítics com ara el regidor d'educació i esports Alberto Belda. El motiu de la concentració és la mort, fa uns dies, d'Antonío Díaz a Villena, després de ser atropellat per un vehicle que va fugir. L'acte s'ha dividit en dos parts, en la primera s'ha realitzat un discurs on els ciclistes demanen una millor atenció per a un col·lectiu que cada poc temps rep alguna mala notícia, per això reivindiquen una millor divulgació de seguretat viària, coneixement i sobretot respecte.

Després del discurs s'ha donat pas al minut de silenci. I amb la seua finalització s'ha anunciat que el pròxim 20 de juliol a les 20:00 en Villena tindrà lloc una manifestació de vianants i ciclistes en honor a Antonío Díaz, acabant l'acte amb la frase "més respecte, no més ciclistes morts".