El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Mestresses de casa de tota la província celebren una trobada a Alcoi

XXV Jornades Provincials Directivas de les associacions d'Ames de Casa i Consumidors a Alcoi / R. Lledó
Vora 80 persones de les respectives directives estan a Àgora i a la seu de l'Associació de Mestresses de Casa 'Lucentum'

Aquestes jornades sempre s'han celebrat a Alacant i per primera vegada s'han celebrat a Alcoi. Aliments, consum, igualtat o modernisme són alguns dels aspectes que es tractaran en les XXV Jornades Provincials de Directives d'Associacions 'd'ames de casa' i consumidores

Aliments, consum, igualtat o modernisme són alguns dels aspectes que es tractaran en les XXV Jornades Provincials de Directives d'Associacions 'd'ames de casa' i consumidores. Des de l'Associació de Mestresses de Casa 'Lucentum' conten que aquestes jornades sempre s'han celebrat a Alacant i per primera vegada s'han celebrat a Alcoi.

Maribel Botella, presidenta de 'Lucentum' i vicepresidenta a escala provincial, ha indicat que "són 90 pobles en la federació amb unes 24.000 sòcies". A la trobada a Alcoi hi ha una representació de cada associació de cada municipi. Algunes d'elles fan nit a l'Hotel Reconquista, ja que hi ha activitats durant el dijous 16 i divendres 17 de novembre.

A banda de les xerrades a Àgora, l'Associació Lucentum d'Alcoi organitza activitats a la seu on mostren el modernisme d'Alcoi i animaran a les participants a viure la II edició de la Setmana Modernista de 2018.