El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Mesures socials del PP en Alcoi: pla d'atenció per a les persones majors i millora dels geriàtrics

Encontre al Centre de Majors d'Oliver.

El pla es completa amb millora d'instal·lacions, com l'accessibilitat del centre de majors d'Oliver i la reparació de la climatització del centre de majors de la Zona Nord.

El Partit Popular d'Alcoi planteja l'aplicació d'un pla d'atenció a les persones majors, amb el qual prevenir situacions de soledat entre les persones majors de 80 anys. El projecte contempla també la millora de les instal·lacions del geriàtric del Preventori, les dels centres de majors d'Oliver i la Zona Nord, i la creació d'un nou geriàtric al nucli urbà.pla d'atenció a les persones majors

Amb el pla d'atenció a les persones majors el PP vol establir visites domiciliàries periòdiques a persones majors per a conéixer la seua situació i detectar de forma precoç qualsevol mena de problema. El projecte aposta també per la creació de programes de voluntariat per a acompanyar als majors, així com activitats culturals i esportives que promocionen l'envelliment actiu. El pla es completa amb millora d'instal·lacions, com l'accessibilitat del centre de majors d'Oliver i la reparació de la climatització del centre de majors de la Zona Nord.

Amalia Payá exposa que la ciutat necessita també ampliar el geriàtric del Preventori, un projecte paralitzat des de 2015. El PP també es mostra predisposat a cedir sòl a la Generalitat per a la construcció d'un nou centre geriàtric en el nucli urbà. "L'índex d'envelliment d'Alcoi supera la mitjana autonòmica, per la qual cosa un dels nostres reptes és millorar l'atenció dels nostres majors", conclou la candidata.