El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Mig centenar d'alumnes de les comarques es presenten a les proves d'Accés Universitari

Com a circumstància excepcional enguany, hi haurà una tercera convocatòria a l'octubre per als alumnes que aquests dies estaven en quarantena. En les nostres comarques afecta un estudiant.

No la feren en juliol per la situació derivada de la pandèmia, i s'ha celebrat ara en setembre. Hi haurà una tercera convocatòria excepcional en el mes d'octubre.

52 alumnes de les nostres comarques han acabat aquest 10 de setembre les proves extraordinàries d'accés universitari, la Selectivitat o les PAU, depenent de la generació del lector. Són alumnes dels instituts d'Alcoi, Cocentaina, Muro i Banyeres de Mariola, que pertanyen al tribunal 4 de la Universitat d'Alacant, i que per a fer les proves han utilitzat les instal·lacions del Campus d'Alcoi de la UPV.

Pedro Boj, president del Tribunal 4, ens explica en el vídeo que tot ha transcorregut amb normalitat, i amb un ampli compliment de totes les mesures extraordinàries derivades de la pandèmia. Enguany la prova extraordinària no ha sigut al juliol, sinó en setembre; i els resultats se sabran el dia 16. Aquest curs, de manera excepcional, s'ha decidit fer una tercera convocatòria a l'octubre, per als alumnes que per raons mèdiques no han pogut assistir ara, com per exemple estar en quarantena els dies dels exàmens.