El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Miguel Chorques torna al Deportivo Ontinyent

Miguel Chorques ja va militar al Deportivo Ontinyent. Foto: web de la FEBO
  • Jordi Pozo i Vicent Vila no continuaran al Deportivo Ontinyent
  • El planter està format per 20 efectius

Després de militar al juvenil del Deportivo Alcoyano a la lliga Nacional, el futbolista d'Agullent s'uneix al projecte que lidera Nacho Cantó. Demà dimecres, podria gaudir d'uns minuts al partit amistós que enfrontarà al Deportivo Ontinyent davant l'Alberic Promeses.

El planter del Deportivo Ontinyent ha patit variacions en el capítol d’altes i baixes. Pel que fa a les cares noves, destacar la tornada de Miguel Chorques, davanter que va iniciar la campanya 2019-20 al club ontinyentí per recalar posteriorment al juvenil del Deportivo Alcoyano de lliga Nacional. Ara, Nacho Cantó ha reclutat al futbolista d’Agullent per a ser un dels referents en la zona d’avantguarda de l’equip ontinyentí.

No tot són noves incorporacions. Dos futbolistes que estaven dintre de la disciplina del Deportivo Ontinyent han causat baixa al·legant motius personals. Es tracta de Vicent Vila i Jordi Pozo, un fet que deixa la nòmina de jugadors en 20 components.

En altre ordre de coses, el Deportivo Ontinyent jugarà demà dimecres un altre partit amistós. En este cas, serà davant l’Alberic Promeses als camps de la Puríssima a partir de les 20.30 hores.