El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Miguel Valor i Carmina Nácher: Dos "cares noves" per recuperar el CADA

Nácher i Valor, juntament a l'alcalde i el regidor de Cultura Llopis, al CADA
Cansa molt veure els mateixos gossos amb diferents collars

Miguel Valor i Carmina Nàcher. Dos grans de la política alcoiana i autonòmica. El primer, un alcoià del PP que emigrà a Alacant per provar sort i que ha acabat d'alcalde alacantí en funcions durant uns mesos; un parapet mentre Sònia Castedo fugia burlant-se del món amb covardia i 'xuleria'. L'altra 'gran novetat', Carmina Nácher, ex directora de la Mostra, ex responsable de cultura de la GVA i almenys, historiadora. El seu currículum l'avala, però els perfils ja cansen. I ens preguntem: no es cansen ells mateixos de veure's els seus caretos?

Miguel Valor i Carmina Nàcher. Dos grans de la política alcoiana i autonòmica. El primer, un alcoià del PP que emigrà a Alacant per provar sort i que ha acabat d'alcalde alacantí en funcions durant uns mesos; un parapet mentre Sònia Castedo fugia burlant-se del món amb covardia i 'xuleria'. L'altra 'gran novetat', Carmina Nácher, ex directora de la Mostra, ex responsable de cultura de la GVA i almenys, historiadora. El seu currículum l'avala, però els perfils ja cansen. I ens preguntem: no es cansen ells mateixos de veure's els seus caretos?

De vegades sona a provocació. Veure a Rafa Peralta altra vegada a l'Ajuntament -esta vegada com a secretari de Ciudadanos (ex PP a los que han echado o se han ido y como no saben hacer otra cosa se apuntan al carro de Albert Rivera)- resulta com a poc cansino, avorrit, desesperant.

Vint anys amb els mateixos caretos, persones no qualificades que es resisteixen a abandonar la vida pública... Molts ens hem quedat 'patidifusos' en veure que en la Fundació de l'espoliada CAM es troben Carmina Nácher i Miguel Valor. Desconeixíem que la Fundació de l'entitat creada al seu origen a Alcoi baix el nom del Monte de Piedad, conservava aquests personatges, pensàvem que havien netejat allò que ja estava bé. Desconec si la Fundació encara la conformen membres assignats pel PP, però el cert és que sembla un cementiri d'elefants que dóna molt poca credibilitat.

Erra la CAM mantenint perfils que ens recorden una manera de fer política que ja no agrada i que ha quedat fora de joc després de les passades eleccions de maig. No sabem si prendre com un insult que aquells que van inaugurar el CADA un 28 de desembre (dia dels Innocents) i que el van tancar mesos després sense donar explicacions, són els mateixos que ara venen amb plans innovadors: Que la Diputació, la Fundació i l'Ajuntament gestionen el Museu.

Aire fresc. oxigen, cares noves, per favor.