El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Michel Abietar, dissenyador fester, opina sobre la possibilitat d'uns Moros i Cristians de quatre dies a Alcoi

El Trencat / Facebook

Michel Abietar: "La part artística mai ha estat en quarantena".

'El Trencat' és sinònim de disseny fester a Alcoi. Michel Abietar, responsable d'aquest estudi de disseny gràfic, veu amb molt bons ulls aquesta proposta d'ampliar els dies de festes a quatre. Creu que "qualsevol cosa que s'impulse per a motivar a la gent és molt positiu". Cal recordar que la Junta Directiva de l'ASJ ha proposat que la Trilogia Festera passe a 4 dies a Alcoi. L'Ajuntament també ha donat suport.

Michel Abietar ha contat a ARAMULTIMÈDIA les seues impressions sobre la possibilitat d'unes festes de 4 dies. Indica que "no esperaven aquesta notícia" i que és important "que la gent no perda la il·lusió". Sobre la viabilitat de la proposta sosté que "si no es proven les coses, no sabem quin resultat podrà tenir".

L'ampliació passa perquè cada Entrada (mora i cristiana) se celebre en dies diferents. Creu que aquesta proposta "motiva al fester" i que cal provar aquesta proposta. Per a 2020 a Alcoi, El Trencat tenia l'important encàrrec de dissenyar l'esquadra especial dels 150 anys dels Navarros. Com bé diu Michel Abietar, "la part artística mai ha estat en quarantena".

Festes a 2021?

Abietar no té clar que les festes se celebren a 2021, ja que "no hi ha perspectiva de quan tornarà a començar tot".

El dissenyador d'El Trencat és realista amb la situació i indica que "el problema no és el 2021 sinó els anys següents, ja que tot el treball està parat". Mai es perd l'esperança i ell sempre intenta ser positiu.