El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Mila Rosa agilitza la compra dels minoristes amb un nou magatzem

L'horari d'obertura és de 9 a 14 h. i de 15.30 a 19 h.
  • El punt de venda és un “cash and carry”, l'objectiu principal del qual és simplificar la gestió del negoci als clients.
  • El nou punt de venda d'Ontinyent, està situat en l'avinguda del tèxtil 76 i compta amb un espai diàfan de més de 1200 m² distribuïts en diversos corredors

L'empresa tèxtil ontinyentina continua ampliant les seues zones de mercat, aquesta vegada en la seua pròpia població, on es troba la fàbrica de producció (Ontinyent), després d'haver obert dos magatzems més en la zona sud de la península, un a Múrcia i un altre a Sevilla, els passats mesos de maig i juny, respectivament.

Segons expliquen des de l'empresa, el punt de venda és un cash and carry, l'objectiu principal del qual és simplificar la gestió del negoci als clients. És a dir, “disminuir el temps de la compra dels professionals minoristes del sector tèxtil”, segons ha indicat Miguel Molina, Gerent de Mila Rosa SA. A més, aquest concepte de venda comporta una sèrie d'avantatges com l'oferiment d'un gran ventall de productes en un mateix espai, la possibilitat del client de veure directament l'article abans d'adquirir-lo i d'avançar-se a les novetats que sorgeixen en el mercat.

El nou punt de venda d'Ontinyent, està situat en l'avinguda del Tèxtil 76 i compta amb un espai diàfan de més de 1200 m² distribuïts en diversos corredors on s'alberguen diferents productes tèxtils per a la llar com ara cobertors multiús, plaids, mantes, llençols, cobreix matalassos, tovalloles, etc. L'horari d'obertura és de 9 a 14 h. i de 15.30 a 19 h.

Milarosa SA, fundada l'any 1962, és una empresa familiar amb una trajectòria i experiència en el sector tèxtil de més de 50 anys. És una fàbrica que confecciona els seus propis productes i, actualment, és una empresa que posseeix un gran prestigi dins del sector tèxtil i sanitari en l'àmbit nacional i internacional, la missió de la qual és satisfer els clients amb la venda de productes actuals, de referència i qualitat.